Skip to content

Majlind Lamçe 
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-07 10:21:13
JSON

NIPT: K81517019P
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Punime të specializuara të ndërtimeve, kancelari, tregtim mallrash dhe materiale, transport mallrash, tregtim pjesë këmbimi për automjete, vajra lubrifikante dhe materiale të tjera për automjete. Transport udhëtarësh. Shërbime pastrime e gjelbërimi. Riparim të kompjuterëve dhe kamerave të sigurisë, Autoservis.
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 17.03.2008
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga Njazi Meka,Nr.34 7. Vende të tjera të ushtrimit të aktivitetit

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 12.7.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : I.Cara