Skip to content

ALBATROP CONSTRUCTION & DESING(ACD)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-02-28 08:37:10
JSON

NIPT: K82112008L
Administrator: Shpend Madani
Objekti i Veprimtarisë: Import-Eksport,ndertim objekte industriale ,civile,turistike me konstruksion metalik etj.Prodhim dhe tregtim me shumice e pakice te artikujve artistik ne hekur dhe kombinim me hekur.Ndertime civile industriale turistike,bujqesore deri ne 5-kate dhe mbi 5-kate.Rikosnstruksione,ndertim banesa mbi 8-kate;ndertim rruge kategoria e IV dhe e V.Punime te mirembajtjes dhe te sinjalistikes rrugore,nderti ura dhe vepra arti deri dhe mbi 10-meter.Ndertim ujesjelles kanalizime etj. Projektim ne fushen e urbanistikes dhe arkitektures.
Emërtime të tjera Tregtare: ALBATROP CONSTRUCTION & DESING(ACD)
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08/09/2008
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Kamez, Rruga Faik Konica, Ndertesa nr. 12, Prane Universitetit Bujqesor

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 28.02.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 586 556,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 195 476,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 386 309,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 901 082,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 418 941,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 245 357,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 604 427,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 277 824,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 129 815,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 235 971,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 498 806,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 113 237,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: -324 054,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:8 182 630,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:5 127 894,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:1 546 157,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:10 214 597,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:3 364 444,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:8 986 733,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:7 612 012,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 7 516 660,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 6 270 113,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 1 799 798,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 7 098 275,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 3 748 124,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 821 292,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Punuar Nga : A.Baja