Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Shpend Madani
Rezultate gjithsej: 1

ALBATROP CONSTRUCTION & DESING(ACD)

K82112008L
(Import-Eksport,ndertim objekte industriale ,civile,turistike me konstruksion metalik etj.Prodhim dhe tregtim me shumice e pakice te artikujve artistik ne hekur dhe kombinim me hekur.Ndertime civile industria)

Tirane 604427 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni