Skip to content

SPOT COMMUNICATIONS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2019-12-21 12:17:49
JSON

NIPT: K82320007D
Administrator: Mirza Alibegaj
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim, import-eksport, tregëtim i filmave artistik, televiziv, serial, progameve video dhe radiofonik, reklama televizive dhe radiofonike të çdo lloj formati dhe teknologjie. Organizimin e kongreseve ekspozitave dhe evenimenteve të çdo lloji. Ofrimin e shërbimeve të regjisë në përgjithësi, shërbime ndaj publikut, konsulencë, promovimi dhe përmisimin e profileve të shoqërive. Krijimin, tregëtimin dhe instalimin me materiale të ndryshme për aplikimin e dizenjove arkitektonike e industriale etj.
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 18.11.2008
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 300 000,00
Numri i pjesëve: 100
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: LE SPOT GROUP, një shoqëri aksionare, e themeluar më datë 12.02.2009 dhe që funksionon sipas ligjeve të Republikës, me numër identifikimi në regjistrin tregtar NIPT K91413013O, me adresë në Tiranë, Rruga "Themistokli Gërmenji", Nr.1, me administrator Vilma Maze, me status aktiv (Sipas të dhënave të QKB deri më datë 14.12.2019).
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Themistokli Gërmenji, Nr 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 14.12.2019
Akti I themelimit
Kontrate shitje kuote 14.05.2009
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2011
Pasqyrat Financiare 2012
Pasqyrat Financiare 2013
Pasqyrat Financiare 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyrat Financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Shenimet shpjeguese te Pasqyrave Financiare 2018
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 4 327 826,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 23 335 077,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 47 477 909,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 57 391 507,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 52 060 247,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 29 191 090,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 17 034 126,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 5 887 801,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 13 197 481,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:255 387 144,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:355 622 671,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:381 801 570,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:297 872 847,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 217 870 286,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 199 429 327,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 145 592 711,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 163 783 304,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 134 829 974,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018

Punuar Nga : A.Lala