Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Mirza Alibegaj
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

LE SPOT GROUP (Ish UNIVERSAL GROUP, Ish REKLAMA MEDIA GROUP)

K91413013O
(Të operojë në fushën e administrimit të tabelave dhe paneleve të reklamave, zhvillimi i strategjive për përdorimin efektiv të masmedias, për blerjen dhe marrjen me qira të hapësirave publicitare i t)

Tiranë 160753668 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni