Skip to content

51N4E
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-29 09:28:06
JSON

NIPT: K82409002D
Administrator: Johan Jozef J Anrys
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet në fushën e arkitekturës, ndërtime urbane, projekte si brenda dhe jashtë vendit. Konsulencë, dhënie të këshillave ndërtimore për ndërtuesit, vizatim dhe hartim/Dizajn të planeve të ndërtesave, mbikëqyrje të punimeve ndërtimore. Kryerje e studimeve dhe planifikimeve dhe arkitekturën e peizazheve, projekte për kopshte dhe parqe etj.
Emërtime të tjera Tregtare: 51N4E
Forma ligjore: Degë të Shoqërive të Huaja
Regjistruar: 09.12.2008
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Belgjike
Shoqëri e huaj për këtë subjekt: 51N4E, nje shoqeri private me pergjegjesi te kufizuar, e themeluar me date 10.03.2005 dhe qe funksionon sipas ligjeve te Belgjikes, me numer ndermarrje 0872 742 949, me adrese ne Koolmijnenkaai 82, 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Belgjike, me administrator Peter Swinnen (Sipas te dhenave te Regjistrit te Ndermarrjeve Bruksel, date 29.08.2008)
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njesia Bashkiake nr.5, Rruga "Ibrahim Rugova", Pallati 17, Hyrja 3, Ap.12, Kati 3

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar 29.10.2021
Akti i themelimit te shoqerise se huaj
Te dhenat e regjistrit tregtar te Belgjikes per shoqerine e huaj
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyrat financiare 2018
Pasqyrat financiare 2019
Pasqyrat financiare 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 37 684 240,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 3 364 481,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 9 047 989,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 16 161 761,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 39 606 927,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 15 269 455,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 3 870 854,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 4 197 397,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 842 039,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:69 756 601,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:18 209 347,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:43 482 855,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:50 024 297,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:102 832 262,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:59 602 414,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 12 320 676,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 10 746 546,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 2 160 451,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala