Skip to content

"Agrokredit.sha" ( Ish -SHOQËRIA E PARË FINANCIARE E ZHVILLIMIT-FAF Sh.a)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-04-20 12:34:17
JSON

NIPT: K82431002V
Administrator: Emin Barçi
Objekti i Veprimtarisë: Të gjitha format e kredi-dhënies duke përfshirë kredinë hipotekare e konsumatore. Ofrimin e garancive, marrjen e angazhimeve. Shërbime Këshilluese, ndërmjetëse dhe shërbime të tjera ndihmëse për veprimtaritë e listuara më sipër. Shërbime të tjera financiare të lejueshme aktualisht dhe/ose në të ardhmen me legjislacionin në fuqi dhe rregulloret e autoritetit license-dhënës.
Emërtime të tjera Tregtare: ''Agrokredit.sha.'' Sh.a
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 24/11/2008
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 1 192 600 000,00
Numri i pjesëve: 1 192 600
Lloji i pronësisë: Publike
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Arvid Uruçi; Ina Buli, Fatmir Hoxhaj, Irena Xhafa, Edmond Ahmeti, Anisa Kume
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: VX - Licencë "Për subjekt financiar jo-bankë"
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Farkë; Sauk; Rruga e Elbasanit, Nr.178/1, Sauk, Tiranë.

Adresa:
1)
-Elbasan Gramsh GRAMSH Lagjja Holta, Sheshi qendror, Kati nen toke, zona kadastrale 1842, numer pasurie 7/265. 2)
-Gjirokaster Tepelene TEPELENE Lagjia "Mustafa Matohiti", Rruga "Ali Pashe Tepelena" Tepelene, e regjistruar ne ZRPP me Nr 42, e ndodhur ne zonen kadastrale 3574. 3)
-Tepelene.Gjirokaster Gjirokaster GJIROKASTER Lagjja 18 Shtatori, Bulevardi Kryesore, Zona Kadastrale 8541, Nr.Pasurie 6/95. 4)
-Korce Korçe KORCE Rruga "Kico Greco", pallati City Center, Shkalla2, Ap.10 Korce, e regjistruar ne ZRPP me Nr.4/361-N10, e ndodhur ne zonen kadastrale 8561 Korce. 5)
-Elbasan Elbasan ELBASAN Lagjia "28 Nentori",Rruga "Lublin Dilja, pallati 109, kati I ZK 8523. 6)
-Kukes Has HAS Rruga "Luan Haradinaj", Lagjia Nr.2,Qyteti Krume, Has, zona kadestrale 2282, numer pasurie 4/184, volumi 6, faqe 157,Kati 2. 7)
-Diber Peshkopi PESHKOPI Bulevardi Elez Isufi, Pallati 13, Kati 1 prane Bankes Kombetare Tregetare 8)
-Diber Maqellare MAQELLARE Objekt me Zone kadastrale 2592, nr pasurie 215, kati i 2 9)
-Tirane Kavaje KAVAJE Lagjia nr 4, Shetitorja Indrit Cara , Zona kadastrale nr 8550, nr pasurie 5/193-M1 10)
-Lezhe Lezhe LEZHE Lagjia "Beslidhja", Sheshi "Skenderbej", prane Postes se qytetit Lezhe, e regjistruar ne ZRPP Nr 9/43-N1, ne zonen kadastrale 8631 Lezhe. 11)
-Fier Lushnje LUSHNJE Lagjja Loni Dhamo, Rruga Misto Mame, Ndertesa e ish Posta e Vjeter. 12)
-Kukes Tropoje TROPOJE Rruga "28 Gushtit", hyrja 255, 13)
-Bajram Curri Tropoje. E regjistruar ne ZRPP me Nr 6/53-N3, e ndodhur ne zonen kadastrale 1347 Bajram Curri Tropoje. 14)
-Berat Çorovode COROVODE Lagjia Çlirimi, Pallati 4, Kati 1, Zona Kadastrale 1420, Nr.Pasurie 4/54-N5 15)
-Vlore Sarande SARANDE Lagjja Nr. 1, Rruga Onhezmi, Dyqani nr. 8, kati perdhe zona kadastrale 8641, numer pasurie 13/185 16)
-Diber Burrel BURREL Lagjia Pjeter Budi, Rruga Abdi Mati, Pallati 1, Kati 1 17)
-Lezhe Rreshen RRESHEN Rruga "At Gjergj Fishta", Pallati 2/153, Kati 1 18)
-Korce Erseke ERSEKE Lagjia Nr. 1, Rruga "Ahmet Bektash", Pallati 35, Shkalla 1, Ap 3, Kati 1. 19)
-Kukes Kukes KUKES Rruga "Dituria", perballe ish Gjeologjise Kukes, e regjistruar ne ZRPP me Nr.26/40, e ndodhur ne zonen kadastrale 2315 Kukes. 20)
-Fier Fier FIER Lagjia 1 Maji, Rruga Jani Bakalli, Zona Kadastrale 8531, Pasuria Numer 11/112-N6 21)
-Diber Bulqize BULQIZE Lagjia e Re, tek Godina e Prefektures, Kati 1 22)
-Durres Durres DURRES Lagjja Nr.17, Rruga Deshmoret, Pallati 930, Shkalla 1, Ap.2. 23)
-Tirane, Tirane, Tirane, Kombinat, Fabrika e Qelqit, Pallati. 57, SH.2, K. 1, Ap.8, e regjistruar ne ZRPP Zyra Tirane me Nr pasurie. 2/190+2-8, Vol. 1, faqe 222, e ndodhur ne zonen kadastrale Nr. 8230. 24)
-Shkoder Shkoder SHKODER Rruga Wilson, Sheshi 2 Prilli, e regjistruar ne ZRPP me Nr.pasurie 4/478+1-1, zona kadastrale 8594. 25)
-Vlore Vlore VLORE Lagjja "29 Nentori"rruga "Venedin Kollozi", Ap.1104 Vlorë, e regjistruar në ZRPP me Nr. 23/42-N1/2, e ndodhur në zonën kadastrale 8603 Vlorë. 26)
-Korce Pogradec POGRADEC Lagjja Nr.1, Rruga Gani Butka, prane Supermarket SPAR, e regjistruar ne ZRPP me Nr.5/49-N 1, Zona kadastrale 8581. 27)
-Korce Bilisht DEVOLL Devoll, Lagjja Nr.3, Rruga "Superstrada Devoll", Zona Kadastrale 1178, kati i pare, Nr.112 28)
-Berat Berat BERAT Rruga"ANTIPATREA", Lagjia" 10 Korriku", zona kadestrale 8502, numer pasurie 12/29, volume 5, faqe 587, Kati 1 29)
-Elbasan Librazhd LIBRAZHD Lagjia 1, Pallati 5 katesh, Kati 1 prane Qendres 30)
-Shkoder Puke PUKE Bulevardi Kryesot,pranë Reiffeizan Bank 31)
-Gjirokaster Permet PERMET Lagjia Partizani, Rruga Mentor Xhemali, Pallati 45, Kati 1.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Shoqërisë -Datë 23.04.2022
Ndryshimi i Administratorit & Anëtarëve
Ndryshimi i Kapitalit Themeltar
Ndryshimi i Statutit (Objekti)
Ndryshimi i Emrit te shoqerise
Vendim i asamblese se pergjithshme per lirim nga detyra te anetarit te Keshillit Mbikqyres date 05.11.2021
Vendim i asamblese se pergjithshme date 06.01.2021
Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 20.04.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2010
Pasqyra Financiare 2011
Pasqyra Financiare 2012
Pasqyra Financiare 2013
Pasqyra Financiare 2015
Pasqyra Financiare 2016
Pasqyra Financiare 2017
Akti i Themelimit të Shoqërisë
Pasqyra Financiare 2018
Pasqyra Financiare 2018 (Shenimet Shpjeguese)
Pasqyra Financiare 2019
Pasqyra Financiare 2019 (Shenimet Shpjeguese)
Pasqyra Financiare 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: -35 998 474,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: -172 352 911,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 49 900 535,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -113 848 846,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 59 277 806,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 4 027 506,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 41 893 075,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 5 970 416,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 53 492 622,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 49 450 669,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 23 403 502,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 31 982 498,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 34 373 298,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:208 407 190,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:139 343 157,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:317 105 012,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:255 214 902,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:368 084 163,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:277 151 772,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:365 061 135,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 396 281 600,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 422 077 680,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 450 144 873,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 394 383 005,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 278 814 216,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 229 599 601,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Punuar Nga : A.B/ A.Baja