Skip to content

SECURITY-VASO

JSON

NIPT: K84308001O  
Administrator: Vangjush Themeli
Objekti i Veprimtarisë: Ruajtjen dhe sigurimin fizik te objekteve publike e private, sigurimin fizik, mbrojtjen e jetes dhe te shendetit te shtetasve, vendas dhe te huaj
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 2008
Rrethi: Korçë
Shteti ku vepron:
Kapitali Themeltar(Lekë): 4 000 000,00
Numri i pjesëve: 4 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Anëtarë Bordi: Mashkull
Statusi: Shoqeri ne Likuidim e Siper
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
KORCE Lagjia 3, Rruga Gavril Pepo, Vila 1, Korce

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 334 751,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -307 292,00