Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Vangjush Themeli
Rezultate gjithsej: 2

" VASO - SECURITY "

K23711001K
(Sigurimi fizik, mbrojtja e jetës dhe shëndetit të shtetasve, vendas dhe të huaj. Ruajtjen dhe sigurimin fizik të objekteve publike dhe private. Shoqërimin e vlerave monetare e materiale si dhe të sendeve)

Korçë -6766654 ALL

SECURITY-VASO

K84308001O  
(Ruajtjen dhe sigurimin fizik te objekteve publike e private, sigurimin fizik, mbrojtjen e jetes dhe te shendetit te shtetasve, vendas dhe te huaj)

Korçë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni