Skip to content

Xhelil Dida
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-14 08:05:44
JSON

NIPT: K88431202A
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Shitje me pakicë materiale ndërtimi, lavanteri. Lavazh dhe shitje të artikujve industriale.
Emërtime të tjera Tregtare: DIDA
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 31.10.2008
Rrethi: Kukës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Çështje Ligjore: Ne date 18.02.2020 eshte vendosur çregjistrimi I aktivitetit. Statusi ishte “Aktiv” u be “ Çregjistruar”(Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit Tregtar, date 14.12.2021)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kukës Lagjja Nr.2, Rruga Kosova, Zona Kadastrale Nr.2315, Nr.Pasurie 27/95/1.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 14.12.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : I.Cara