Skip to content

PLUTON INVESTOR
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-07-07 12:58:25
JSON

NIPT: K91417016M
Administrator: Edmond Leka
Objekti i Veprimtarisë: Veprimtari tregetare,shit-blerje aksionesh,ekxport-import mallrash.Ndertim dhe investime ne fushen e ndertimit.Shoqeria mund te kryeje çdo transaksion ne lidhje me pasurite e luajtshme dhe te paluajtshme si dhe çdo aktivitet tregtar,financiar,dhenie-marrje me qera,te vendose pengje dhe barre hipotekore,aktivitete keto te konsideruara si te dobishme apo te nevojshne per te arritur qellimet e shoqerise dhe qe nuk tejkalojne ne mase aktivitetet kryesore te cituara me siper.
Emërtime të tjera Tregtare: PLUTON INVESTOR
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 10/02/2009
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 350 789 320,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri e Kontrolluar nga ky Subjekt: “START-UP VENTURES”, shoqëri aksionere e se drejtës shqiptare, e themeluar me datë 10/06/2020, me NIPT M01817018K, me seli qendrore ne Tirane, KRruga Ismail Qemali, Godina Nr.32, kati -1, Njesia Bashkiake nr.5, Kodi Postar 1019 dhe administrator Ana Murati. PLUTON INVESTOR zotëron 100% të kuotave. (Sipas të dhënave të QKB deri me datë 07.07.2023)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Njesia Bashkiake nr.5, Rruga Ismail Qemali, Nr.32/1, kati 3, 1019

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 08.04.2023
Akt themelimi dhe Statuti i Shoqerise
Kontratë për transferimin e Kuotës datë 18.03.2015
Vendim i Asamblesë së Ortakëve, Zmadhim Kapitali datë 31.10.2016
Vendim i Asamblesë së Ortakëve, Zmadhim Kapitali datë 06.10.2017
Vendim i Asamblesë së Ortakëve, Zmadhim Kapitali datë 20.06.2019
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 07.07.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2010
Pasqyrat Financiare 2011
Pasqyrat Financiare 2012
Pasqyrat Financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 65 165 853,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 39 440 340,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 43 573 419,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 58 752 398,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 45 414 698,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 45 839 547,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 27 236 274,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -991 091,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -1 150 442,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 5 676 449,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: -1 177 203,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: -1 205 143,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: -1 101 055,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:79 265 815,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:51 065 905,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:63 674 367,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:77 913 238,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:56 339 323,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:57 501 103,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:28 388 161,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 6 885 493,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Punuar Nga : P. Nikolli