Skip to content

IGLI KONDI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-20 10:22:12
JSON

NIPT: K92101005C
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Projektim, zbatim, konsultim, supervizion, prodhim dhe shitje softwaresh të specializuar për inxhinjerinë e ndërtimit.
Emërtime të tjera Tregtare: K & K ENGINEERING
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01.09.2009
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njësia Administrative nr 5, Rruga Vaso Pasha, Ndërtesa 22, Hyrja 22, Ap 8, Kodi Postar 1019

Akte. Tjetërsim Kapitali: EKSTRAKT HISTORIK I REGJISTRIT TREGTAR 20.12.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare (2013)
Pasqyra Financiare 2012
Pasqyra e performances 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 5 165 609,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: -99 486,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 298 477,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 1 963 831,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:7 983 428,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:2 454 001,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 775 001,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 2 301 379,00
Punuar Nga : A.LALA