Skip to content

UNIVERSITETI PLANETAR I TIRANËS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-06-22 14:24:42
JSON

NIPT: K92111023E
Administrator: Luan Memushi
Objekti i Veprimtarisë: 1.Krijimi dhe menaxhimi i institucioneve arsimore për të gjitha nivelet dhe llojet; 2.Krijimi dhe menaxhimi i kurseve të trajnimit dhe kualifikimit arsimor e profesional për të gjitha nivelet dhe llojet; 3.Pjesëmarrja në projekte e studime që kanë për objekt fushat e veprimtarisë së shoqërisë; 4.Veprimtari botuese dhe shtypshkrime.
Emërtime të tjera Tregtare: UNIVERSITETI PLANETAR I TIRANËS
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 09/09/2009
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 12 000 000,00
Numri i pjesëve: 1 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 25.10.2014, me ane te vendimit te ortakut te vetem, u vendos Pushim i Perkohshem i Aktivitetit pa afat. Statusi i Shoqerise kalon nga "Aktiv" ne "Pezulluar".
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Budi,nr.74/1(ish godina e NATO-s pranë Qytetit Studenti)

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 22.06.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Vendim i Ortakut te Vetem, Zmadhim Kapitali 19.06.2012
Vendim i Ortakut te Vetem, Zmadhim Kapitali 25.06.2013
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2009
Pasqyrat Financiare 2010
Pasqyrat Financiare 2011
Pasqyrat Financiare 2012
Pasqyrat Financiare 2013
Pasqyrat Financiare 2014
Pasqyrat Financiare 2015
Pasqyrat Financiare 2016
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 21 461 611,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 19 215 680,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 22 199 662,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 17 161 780,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 13 060 110,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2009: 8 291 902,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 54 686 208,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 65 297 803,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 69 552 688,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 52 992 904,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 40 228 763,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2009: 13 395 116,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014

Punuar Nga : A.Baja