Skip to content

ANDI EUROPLAST
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-06 13:56:30
JSON

NIPT: K92305028U
Administrator: Hysni Buci
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim ADDITIVI per betone. Ne fushen e tregtimit import-eksportit.Tregtimin me shumice dhe pakice te artikujve te ndryshem ushqimore,industriale etj.Aktivitete ne fushen e ndertimit:germime dheu me punime eventuale murature e beton arme, prishje dhe punime ne toke te germuar.Prodhim material ndertimi.Ndertime civile dhe ekonomike.Ndertime rrugore te kategorive I,II III,IV,V.Vepra te vecanta e punime specifike.Punime restaurimi etj.
Emërtime të tjera Tregtare: ANDI EUROPLAST
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 04.11.2009
Rrethi: Kamez
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Kamez, Lagjja Frutikulture, ndertese 2- kateshe, prane Kafe Lura.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 06.11.2021
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2010
Pasqyrat Financiare viti 2011
Pasqyrat Financiare viti 2012
Pasqyrat Financiare viti 2013
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2014
Pasqyrat Financiare viti 2015
Pasqyrat Financiare viti 2016
Pasqyrat Financiare viti 2017
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 1 441 687,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 555 147,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 3 170 792,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 4 025 549,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 65 977,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 199 756,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 87 441,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 606 817,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 717 106,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 1 790 671,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 5 673 020,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:20 995 848,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:20 941 414,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:24 637 937,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:37 205 123,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:560 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:1 321 990,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 1 702 200,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 8 506 455,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 8 687 750,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 16 984 350,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 16 160 012,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : L.Kanani