Skip to content

W. ELEKTRIK
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-04-13 07:12:33
JSON

NIPT: K92428007B
Administrator: Irfan Hysenbelliu
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport, furnizim, vendosje te materialeve elektrike dhe te ndertimit.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 28/12/2009
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Kashar Unaza e Re, Banese private prane "Astir"

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 13.04.2023
Kontratë Shitblerje datë 25.10.2010
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : P. Nikolli