Skip to content

Edmond Danga
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-02 08:24:00
JSON

NIPT: K93802804B
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregeti artikuj te ndryshem,punime hidraulike. Riparime pompa uji dhe paisje te ndryshme, punime dhe pastrime mbetje dhe inerte urbane, punime ndertimi, punime elektrike, punime detare, punime kabina elektrike tensioni i ulet dhe i larte, punime speciale per ujesjellesa, punime vepra arti mirembjatje e monumenteve, punime aspirim kondicionimi dhe sisteme ngrohjeje.Prodhim tabela dhe sinjalistike.
Emërtime të tjera Tregtare: HIDROTEK
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 02.02.2009
Rrethi: Sarandë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Ne date 11.03.2020, eshte vendosur çregjisrimi I aktivitetit te shoqerise. Statusi ishte “Aktiv” u be "Çregjistruar" ( sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit Tregtar, date 2.12.2021)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Sarandë Lagjja nr.1, rruga Skenderbeu, godina nr.74, kati i pare.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 2.12.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : I.Cara