Skip to content

ELECTRO SECURITY ALBANIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-15 12:57:58
JSON

NIPT: L01404023O
Administrator: Aldi Droboniku
Objekti i Veprimtarisë: Projektim, instalim,programim impiantesh ne fushen e ruajtjes elektronike dhe elektrike.Import eksport te pajisjeve, materialeve te ndryshme dhe aksesoret e tyre.Tregti me shumice e pakice. Sherbim i ruajtjes dhe sigurise fizike.
Emërtime të tjera Tregtare: ELECTRO SECURITY ALBANIA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 03/02/2010
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: I.3.A - Sigurimi fizik i objekteve shtetërore e private, i personave, si dhe veprimtarive social-kulturore, sportive, fetare e politike
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Njesia Bashkiake Nr 2, Rruga Hoxha Tahsim, Nr.28

Adresa:
Korce, Lagjja nr 9, rruga Midhi Kostani, pallati 3, shk 2, kati 2, ap 23

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 15.10.2021
Akti i themelimit
Kontrate shitblerje kuotash kapitali date 12.09.2013
Dokumenta Financiare: Pasqyrat financiare 2013
Pasqyrat financiare 2014
Pasqyrat financiare 2015
Pasqyrat financiare 2016
Pasqyrat financiare 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Shenimet shpjeguese te PF 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 145 989,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 159 901,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 511 805,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 110 099,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 330 758,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 156 986,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 292 145,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 379 887,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 280 754,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:10 745 665,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:10 187 036,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:9 759 282,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:7 420 277,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:10 209 118,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:5 043 614,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 5 568 989,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 7 771 883,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 6 529 639,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : A.Lala