Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Migena Goga
Rezultate gjithsej: 1

ELECTRO SECURITY ALBANIA

L01404023O
(Projektim, instalim,programim impiantesh ne fushen e ruajtjes elektronike dhe elektrike.Import eksport te pajisjeve, materialeve te ndryshme dhe aksesoret e tyre.Tregti me shumice e pakice. Sherbim i ruajtjes d)

Tiranë 156986 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni