Skip to content

MEDIAPLUS-ALBANIA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-08-05 12:30:14
JSON

NIPT: L02123005M
Administrator: Jusuf Enuz
Objekti i Veprimtarisë: Ofrimi i rjetit publik fiks.Ofrim i sherbimeve te telefonise fikse dhe te levizshme.Ofrimi i rrjetit publik per transmetim te dhenash/internet.Mbartes kombetar dhe nderkombetar.Telefoni VoIP (SIP H323).Preparied Calling Card.Call Center.Internet.IP TV.Callback.Callshop.Payphones.Telehouse.Carrier Selection.Number Portability.Rrjet kabllor televiziv.Telefoni e levizshme
Emërtime të tjera Tregtare: MEDIAPLUS-ALBANIA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 22/09/2010
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Maqedoni
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Laprake, Blloku Gintash, godine 2 kateshe, prane Credins Bank

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 05.08.2022
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja