Skip to content

ADNR EXPLORATION (ADNR OIL & GAS EXPLORATION,DRILLING AND PRODUCTION)
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-01-24 14:46:50
JSON

NIPT: L02127014I
Administrator: Shefqet Dizdari (Likuidues)
Objekti i Veprimtarisë: Kerkimi,zbulimi,nxjerrja,eksport-importi dhe shfrytezimi i burimeve te naftes dhe gazit natyror ne vendburimin e Amonices si çdo aktivitet tjeter biznesi qe ligji e nuk e ndalon.
Emërtime të tjera Tregtare: ADNR EXPLORATION (ADNR OIL & GAS EXPLORATION,DRILLING AND PRODUCTION)
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 24/09/2010
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Shoqëri në Likuidim e Sipër
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: I. Me date 26.01.2012, me vendim te ortakut te vetem, u vendos: Pushim i Perkohshem Aktivitetit. Statusi i Shoqerise kalon nga "Aktiv" ne "Pezulluar"

II. Me date 13.09.2018, me vendim te ortakut te vetem, u vendos: Prishja e Shoqërisë dhe Kalimi i Saj në Likuidim. Statusi i Shoqerise kalon nga "Pezulluar" ne "Shoqeri ne Likuidim e Siper"
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Rruga Ismail Qemali, Kulla Fratari, Nr.27, Ap 8-A.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 24.01.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Vendim i Ortakut te Vetem, Likuidim Shoqerie date 13.09.2018
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Baja