Skip to content

EURO FOOD ( ish "PASTA-DELICIA")
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-06 09:10:55
JSON

NIPT: L02616801I
Administrator: Blerina Gjeladini
Objekti i Veprimtarisë: Import-eksport i te gjitha llojeve te mallrave industriale e ushqimore, i makinerive qe sherbejne ne fushen e prodhimit te brumrave. Prodhim i makaronave dhe i brumrave si dhe tregetimi i tyre me shumice dhe pakice.Aktivitet ekonomik ne fushen e agrobiznesit.
Emërtime të tjera Tregtare: EURO FOOD
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 12.02.2010
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Kosove
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.1.A - Prodhim, përpunim, shpërndarje me shumicë e ushqimeve
Çështje Ligjore: I.Me date 06.06.2015, eshte ndryshuar lloji i pronësisë,nga shqiptare ne te huaj.

II.Sipas Urdherit date 01.11.2019, eshte vendosur : masa e sekuestros konservative në aktivitetet e palës debitore, Shoqëria “EURO FOOD” SHPK me Nipt-L02616801I.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Vaqarr, Rruga Kryesore, Objekti me Nr. Pasurie 11/33-N1, Kati i 2-te

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 06.11.2021
Akti i themelimit te Shoqerise
Kontrate e Shit-Blerjes se Kuotave date 12.06.2015
Kontrate e Dhurimit te Kuotave date 28.04.2016
Kontrate e Shitjes se Kuotave date 28.03.2017
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2010
Pasqyrat Financiare viti 2012
Pasqyrat Financiare viti 2013
Pasqyrat Financiare viti 2014
Pasqyrat Financiare viti 2015
Pasqyrat Financiare viti 2016
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -633 023,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -3 295 419,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 774 447,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 705 354,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 611 329,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: 398 601,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:46 445 656,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:12 350 851,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 11 597 839,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 10 584 663,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 12 177 166,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: 4 536 864,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016

Punuar Nga : L.Kanani