Skip to content

SPITALI UNIVERSITAR KRISTAL (ish "POLIKLINIKA MJEKESORE UNIVERSITARE KRISTAL")
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-07-08 09:10:51
JSON

NIPT: L03905202F
Administrator: Ahmet Muçaj
Objekti i Veprimtarisë: Spital,vizita te mjekut te pergjithshem dhe specialistit. Sherbim urgjence. Sherbim mjekesor ne familje. Nderhyrje kirurgjikale, te pergjithshme dhe specifike. Sherbim reaminacioni, shtrim mjekim, qendrim dhe sherbim ditor te pacienteve. Diagnostikime te te gjitha semundjeve. Laborator analizash mjekesore. Klinike dhe Loborator Dentar. Sherbime e punime stomatologjike dhe Laboratorike, si: Terapi ortodonsi, ortopedi, kirurgji, grafi, pergatitje urash porcelani dhe proteza te ndryshme, implante etj. Riparime te aparaturave mjekesore. Import-eksport, tregti me shumice e pakice, e materialeve dhe pajisjeve mjekesore.
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 04/03/2010
Rrethi: Kruje
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 08.01.2014, me vendim te ortakut te vetem, u vendos : Pushim i Perkohshem i Aktivitetit. Statusi i Shoqerise kalon nga "Aktiv" ne "Pezulluar".
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Kruje, Durres, Nikel, Rinas, Parcela Nr.20/6

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 08.07.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2010
Pasqyrat Financiare 2011
Pasqyrat Financiare 2012
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -1 078 088,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: -1 331 471,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2010: -2 587 229,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2010: -74 584,00
Punuar Nga : A.Baja