Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Ahmet Muçaj
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

PLUS COMMUNICATION (ish "MOBILE 4 AL")

K91811014B
(Shoqëria ka për objekt dhënien, në çfarëdolloj forme, e shërbimeve të konsulencës dhe asistencës (qoftë edhe me natyrë administrative) ndaj të tretëve. Në veçanti, Shoqëria mund të ushtrojë)

Tirane 244714000 ALL

SPITALI UNIVERSITAR KRISTAL (ish "POLIKLINIKA MJEKESORE UNIVERSITARE KRISTAL")

L03905202F
(Spital,vizita te mjekut te pergjithshem dhe specialistit. Sherbim urgjence. Sherbim mjekesor ne familje. Nderhyrje kirurgjikale, te pergjithshme dhe specifike. Sherbim reaminacioni, shtrim mjekim, qendrim dh)

Kruje ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni