Skip to content

Vojsava Karocjeri
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-01-06 10:45:18
JSON

NIPT: L06402211D
Administrator: Vojsava Karocjeri
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakicë, artikuj elektrike dhe hidraulikë.
Emërtime të tjera Tregtare: Vojsava Karocjeri
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 02.02.2010
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Ne date 08.02.2017, eshte vendosur pushim I perkoheshem I aktivitetit pa afat. Statusi ishte “Aktiv” u be “Pezulluar”. (sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit Tregtar, date 6.1.2022)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlorë Lagjja 28 Nëntori pallati 112 kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 6.1.2022
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2011
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: 780 001,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 2 803 279,00
Punuar Nga : I.Cara