Skip to content

B360
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-06-18 08:31:35
JSON

NIPT: L11311041A
Administrator: Armand Frangu
Objekti i Veprimtarisë: Ofrimi i sherbimeve të teknologjise se informacionit (IT) si dhe i kosulences ne fushat perkatese.Sherbime telefoni,video,internet.Tregtim mallrash te paisjeve elektronike dhe informatike.Konsulence per ekonomi finance dhe kontabilitet.Komisioner agjent tregtare.Produksione video-audio, printime, publikime ne funksion te promovimit te biznesit perfshire dizenjim web, logo, fletepalosje, broshura, dokumentare, CD dhe DVD interaktive, guida zanore dhe regjistrime zanore, spote publicitare per TV&Radio.
Emërtime të tjera Tregtare: B360
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 10/01/2011
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 15 000 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Rruga Abdi Toptani, Pallati Torre Drin, Kati 6, Ap. 64

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 18.06.2024
Kontratë për themelimin e Shoqërisë
Kontratë Shitje Kuotash datë 06.06.2012
Vendim i Ortakut të Vetëm, Zmadhim Kapitali datë 09.07.2013
Vendim i Ortakut të Vetëm, Zmadhim Kapitali datë 23.08.2016
Vendim i Ortakut të Vetëm, Zmadhim Kapitali datë 20.12.2017
Vendim i Ortakut të Vetëm, Zmadhim Kapitali datë 29.03.2022
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2011
Pasqyrat Financiare 2012
Pasqyrat Financiare 2013
Pasqyrat Financiare 2014
Pasqyrat Financiare 2015
Vendim i Ortakut, Rezultati Financiar 2016
Vendim i Ortakut, Rezultati Financiar 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: 31 717 002,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 24 855 876,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 16 500 128,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 7 644 689,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 8 095 214,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 507 133,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 6 238 267,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 5 574 348,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 719 553,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 391 269,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: 2 895 381,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2011: -432 462,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:181 381 168,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:136 509 321,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:76 062 616,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:47 282 310,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:19 354 366,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:12 340 339,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:16 139 139,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 19 625 661,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 8 861 823,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2012: 7 566 226,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2011: 3 232 714,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2017
2018
2019
2020
2021
2022

Punuar Nga : P. Nikolli