Skip to content

AMALTEA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-05-25 06:43:42
JSON

NIPT: L14628002K
Administrator: Vasil Kito
Objekti i Veprimtarisë: Prodhime eksport-import dhe tregtim i artikujve blegtoral dhe bujqesor. Te tregtoje edhe artikuj ushqimor
Emërtime të tjera Tregtare: AMALTEA
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 27/10/2011
Rrethi: Maliq
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 100
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: II.1.C - Prodhimi primar me shumicë
II.3.C - Tregtia me shumicë e kafshëve të gjalla
Çështje Ligjore: Me date 16.11.2017, me vendim te asamblese se ortakeve, u vendos: Pushim i Perkohshem i Aktivitetit. Statusi i Shoqerise kalon nga "Aktiv" ne "Pezulluar"
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Maliq, Vreshtas, Komuna Vreshtas, Fshati Korite, Qarku Korçe

Adresa:
Korçe, Rruga Don Gjon Buzuku, Godinë 1 Katëshe Nr.3, në Rrugën e Kolonjës

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 25.05.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Kontrate Shitje Kuotash date 19.06.2015
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2011
Pasqyrat Financiare 2012
Pasqyrat Financiare 2013
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -2 327 007,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2012: -2 021 363,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 2 137 444,00
Punuar Nga : A.Baja