Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Elton Gongo
Rezultate gjithsej: 1

AMALTEA

L14628002K
(Prodhime eksport-import dhe tregtim i artikujve blegtoral dhe bujqesor. Te tregtoje edhe artikuj ushqimor)

Maliq ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni