Skip to content

Mirela Biçaku
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-09 11:37:58
JSON

NIPT: L28401601V
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Prodhim, tregtim material mbjelles, fara, fidane etj, dezifektim i ambjenteve publike, dhe familjare, magazina, shkolla, kopshte, çerdhe, spitale, bar-restorante, etj. Tregti me pakice te pesticideve bujqesore. Impute bujqesore. Vegla pune, makineri dhe paisje bujqesore, hidrosanitare, kancelari, etj
Emërtime të tjera Tregtare: Mirela Biçaku
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 01/10/2012
Rrethi: Librazhd
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.4 - Prodhimi dhe/ose tregtimi i farave dhe/ose fidanëve
II.8.B - Shërbime ndërhyrese higjeno-shëndetesore
II.5.A.3 - Prodhim dhe tregtim të produkteve të mbrojtjes së bimëve (produkteve të rrezikshme dhe me rrezikshmëri të lartë)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Librazhd, Rruga Nacionale, Lagjja nr.1, Banese private prane ish- Volorekut

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 9.12.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : I.Cara