Skip to content

ALBANIA LEASING
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-07-13 07:57:24
JSON

NIPT: L32026007U
Administrator: Fatmir Sulo
Objekti i Veprimtarisë: Qirane financiare dhe keshillimin, ndermjetesimin dhe sherbimet e tjera financiare aksesore per qirane financiare.
Emërtime të tjera Tregtare: ALBANIA LEASING
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 02/08/2013
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi, Maqedoni, Arabi Saudite, Hong Kong
Kapitali Themeltar(Lekë): 560 120 000,00
Numri i pjesëve: 4 000 000
Shoqëri Mëmë / Zotërues për këtë Subjekt: I. “Islamic Corporation for the Development of the Private Sector”, institucion financiar multilateral, i themeluar sipas legjislacionit të Arabisë Saudite, me seli në adresën P.O. Box 54069, Jeddaah 21514, Mbretëria e Arabisë Saudite. (Sipas të dhënave në dokumentit e Akt Themelimit të Shoqërisë)

II. "BANKA KOMBETARE TREGTARE", shoqeri aksionare e se drejtes shqiptare, themeluar me 01/01/1993, me NIPT J62001011Q, me seli qendrore Tiranë, Rruga e Vilave, Qendra e Biznesit Fusha, Lunder 1, Tirane dhe me administrator Kaan Pekin; Ugur Tadik; Skënder Emini; Ndue Maluta; Fatih Karli; Mehmet Seyhan Pencabligil; Miranda Çitozi. Aksioner i vetëm i shoqërisë është shoqëria turke “ÇALIK HOLDING ANONIM SIRKETI”. (Sipas te dhenave te QKB deri me date 13.07.2023)

III. “Nd Balkan DOOEL Tetovo”, shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e themelur dhe organizuar në bazë të ligjeve të Republikës së Maqedonisë, me seli në adresën Vidoe Smileski Bato N.N. P.O. Box 114, Tetovo 1200, Maqedoni. (Sipas të dhënave në dokumentit e Akt Themelimit të Shoqërisë)

IV. “KOLON WORLD INVESTMENT CO” Ltd, shoqëri holding për Investime, e themeluar dhe organizuar në bazë të ligjeve të Hong Kongut, me seli në adresës 1215 12/F., Lippo Sun Plaza 28, Canton Road, Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong. (Sipas të dhënave në dokumentit e Akt Themelimit të Shoqërisë)

Sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit te Pronarit Perfitues, date 30.06.2021 terhequr nga QKB date 13.07.2023, Pronaret perfitues te subjektit “ALBANIA LEASING”, zoterues te 25% te kapitalit e me teper, është:

Ahmet Çalik, shtetas turk, i datëlindjes 1958. Data e percaktimit si pronar përfitues është 30.06.2009.
Lloji i pronësisë: Mikse (Shqiptare&E huaj)
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Admira Llazari; Bejtim Xhelili; Tural Bakhshaliyev; Mehmet Seyhan Pencabligil; Asif Mahmud; Byung Kweon Moon
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Rruga Asim Zeneli, Nr.12, Kati 2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 13.07.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Kërkesë për Shprehje të Kapitalit të Shoqërisë në Lekë datë 30.12.2013
Informim për Ndryshimin e Emrit të ND Balkan Dooel Tetovë
Ekstrakt Historik i Regjistrit te Pronareve Perfitues date 13.07.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2013
Pasqyrat Financiare 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 609 285,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 8 795 300,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 362 273,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: -47 093 382,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: -4 731 634,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -16 015 820,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -24 666 612,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -37 765 892,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -26 035 763,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:69 415 040,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:67 925 966,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:73 110 334,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:68 714 402,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:80 729 181,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:72 716 538,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:39 831 378,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 5 307 868,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 694 930,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Punuar Nga : P. Nikolli