Skip to content

Qendra Komunitare "Sot për të Ardhmen"
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të faqes të kuvendit deri në datën: 2022-01-18 09:35:00
JSON

NIPT: L32221751H
Administrator: Fabiola Laço Egro
Objekti i Veprimtarisë: Hapja e qendrave multifunksionale me aktivitete komunitare, edukuese, formim profesional, punësim dhe këshillim për barazinë gjinore.
Emërtime të tjera Tregtare: QZHK SOT PER TE ARDHMEN
Forma ligjore: Organizata JoFitimprurëse
Viti i Themelimit: 2013
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Shënime: *Te dhenat jane marre nga faqja zyrtare e organizates: http://www.cdc-tff.org/web/
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga e Elbasanit, Pll. Abau, Sh. 2, K.6, Ap.13,

Adresa:
Rjeti “Sot per te Ardhmen” – Tiranë
Rr. Elbasanit, Pll. Abau, Sh. 2, K.6, Ap.13, Tiranë
Tel : +355 (0) 4 2247 502
Fax: + 355 (0) 4 230 2410

Rjeti “Sot per te Ardhmen” – Durrës
Rr. “Leon Tolstoi”, Skolina 5, ish-Kënet, Durrës
Kutia Postare (PO Box) 537
Tel : +355 (0) 52901070
Fax: +355 (0) 52 90 10 71

Rjeti “Sot për të Ardhmen” – Korçë
Rr. “Koço Çamçe” Nr. 21 Korçë
Tel: + 355 (0) 694090622

Rjeti “Sot per te Ardhmen” – Pukë
Sheshi Tërbuni, SH5, pranë Bashkisë Pukë
Tel: + 355 (0) 21222919

Faqja Web:
http://www.cdc-tff.org/web/

Akte. Tjetërsim Kapitali: AMSHC Databaza e OJF-ve, date 18.01.2022
Dokumenta Financiare: Lista e Organizatave Jo-fitimprurese (2018)
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Punuar Nga : A.Lala