Skip to content

Fair play Bast
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-09-08 08:49:13
JSON

NIPT: L32306023D
Administrator: Ardit Kraja
Objekti i Veprimtarisë: Organizim dhe zhvillim i lojrave te fatit.
Emërtime të tjera Tregtare: Fair play Bast
Forma ligjore: Shoqëri Aksionare SH.A
Viti i Themelimit: 29/10/2013
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 20 000 000,00
Numri i pjesëve: 20 000
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Anëtarë Bordi: Artur Mojani; Dorian Trimi; Alban Indrizllari
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me date 13.11.2018, me vendim te aksionerit te vetem, u vendos : Pushimi i Perkohshem i Aktivitetit. Statusi i Shoqerise kalon nga "Aktiv" ne "Pezulluar"
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë, Rruga Lidhja e Prizrenit, Pallati Kamberi Nr.7, Shkalla 1, Kati i 2

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 08.09.2022
Akt themelimi i Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare 2013
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2014
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: -165 365,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: -324 608,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: -326 408,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: -128 352,00
Punuar Nga : A.Baja