Skip to content

Rozeta Danaj
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-17 13:00:49
JSON

NIPT: L32412007I
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Rimbushje te kartave telefonike. Tregti me pakice te artikujve te ndryshme ushqimore. Materiale pastrimi dhe dizinfektimi. Materiale kancelarike, materiale elektrike dhe hidraulike. Punime ndertimi dhe preventive. Punime konstruksione metalike dhe druri. Sherbime ndertim rjeti kompjuterik dhe mirembajtje kompjuterash. Sherbime internet. Hostim dhe Web. Tregtim të materialeve industrialë, si: Çarçafë, batanije dhe dyshekë. Tregtimi biletash: Avioni, trageti dhe autobusi. Shërbime transporti brënda dhe jashtë vendi. Konsulencë juridike. Konsulencë ekonomike. Shërbime në të gjitha llojet e siguracioneve për jetën dhe pronën. Prodhim dhe ambalazhim detergjentesh. Ambalazhim te lendeve ushqimore si vaj, sheqer, oriz, miell, makarona. Ambalazhimin e ujit te pijshem.
Emërtime të tjera Tregtare: EURO DISTRIBUTION
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 12.12.2013
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Ne date 12.12.2018 eshte vensour pushim I perkoheshem I aktivitetit te shoqerise pa afat. Statusi ishte “Aktiv” u be “Pezulluar”. (sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit Tregtar, date 17.120.2021)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga Aleksander Moisiu, Nr.36/3

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 17.12.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Punuar Nga : I.Cara