Skip to content

Ferdinant Konda
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-24 08:12:30
JSON

NIPT: L34015402A
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime në pastrime dhe gjelbërim
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 15.04.2013
Rrethi: Fier
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Ç’regjistruar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Ne date 11.05.2017, eshte vendosur cregjistrimi I aktivitetit te shoqerise. Statusi ishte “Aktiv” u be “Cregjistruar”. (sipas Ekstraktit Historik te Regjistrit Tregtar, date 24.12.2021)
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Fier Krutje FIER I RI Lagjja Fier i Ri,godine 1 katëshe,prane ish peshores se fshatit.

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 24.12.2021
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Transaksione Thesari 2012-2013
Punuar Nga : I.Cara