Skip to content

Marija Kovi
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-12-28 15:36:57
JSON

NIPT: L36405204P
Administrator:
Objekti i Veprimtarisë: Tregti me pakicë të artikujve elektrik dhe shërbime elektrike
Emërtime të tjera Tregtare: KOVI ELEKTRIK
Forma ligjore: Person Fizik
Viti i Themelimit: 05.02.2013
Rrethi: Vlorë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Lloji i pronësisë: Private
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Vlorë, Rruga Pilo Bregaj, Lagjja Bashkimi, Pallati Nr.1403, Kati 1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar, date 28.12.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra Financiare 2013
Pasqyra Financiare 2015
Pasqyra Financiare 2016
Pasqyra Financiare 2017
Pasqyra Financiare 2018
Pasqyra Financiare 2019
Pasqyra Financiare 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Transaksione Thesari 2014
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 311 320,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 392 920,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 473 641,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 2 129 601,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 657 130,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 975 207,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 921 973,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2013: 842 890,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:7 683 705,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:9 501 120,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:11 990 845,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:17 671 061,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:9 483 375,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:12 269 180,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 6 998 745,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2013: 5 346 733,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : I.Cara