Skip to content

FAB - GROUP
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-11-06 10:05:19
JSON

NIPT: L41702005T
Administrator: Ornela Molla
Objekti i Veprimtarisë: Prodhimi i ujit te pijshem, lengjeve te ndryshme jo alkoolike, pijeve alkoolike si birra, vera etj; tregtimi, import-eksporti i ujit te pijshem, lengjeve te ndryshme, pijeve alkoolike si birra, vera etj; Import - export me shumice dhe pakice te mallrave te ndryshem ushqimore; Prodhime dhe tregtime industriale; Kerkimeve, zbulimeve, projektimeve dhe shfrytezimit te mineraleve te dobishme; Komisioneri dhe veprimtari konsulence per shoqeri te huaja dhe vendase; Veprimtari sherbimesh; Pervec veprimtarive te parashikuara me lart, ne veprimtarine e shoqerise do te hyje cdo veprimtari qe do te konsiderohet nga Asambleja e Ortakeve/Ortaku i Vetem si e nevojshme dhe e pershtatshme per arritjen e objektit te shoqerise dhe qe nuk vjen ne kundershtim me Ligjin shqiptar.
Emërtime të tjera Tregtare: FAB - GROUP
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 02.05.2014
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 33 748 169,00
Numri i pjesëve: 1
Shoqëri e Kontrolluar nga ky Subjekt: Omnifactor, shoqëri me përgjegjësi te kufizuar e se drejtës shqiptare, themeluar me 29.03.2010, me NIPT L01530017L, me seli qendrore ne Tirane, Njesia Bashkiake nr,9, Rruga Panorama, kulla Biznesit, kodo Postar 1016 dhe me përfaqësues ligjor Anduena Aliaj. (Sipas Ekstraktit Historik te shoqerise date 06.11.2021)
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Bashkiake nr.9, Rruga Panorama, Kulla e Biznesit Kodi Postar 1016

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 06.11.2021
Akti i themelimit te Shoqerise
Kontrate e Shit-Blerjes se Kuotave date 28.03.2017
Vendim i Asamblese se Pergjithshme per rritjen e kapitalit date 28.04.2017
Vendim i Asamblese se Pergjithshme per rritjen e kapitalit date 21.06.2019
Vendim i Asamblese se Pergjithshme per rritjen e kapitalit date 17.07.2020
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2014
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2015
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2016
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 322 843,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 286 815,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 561 735,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 813 300,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 1 049 183,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 416 116,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:1 920 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:1 884 000,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:1 530 380,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:1 650 350,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:1 677 260,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 698 170,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2018
2019
2020

Punuar Nga : L.Kanani