Skip to content

PRINT MARKET
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2023-07-18 09:38:35
JSON

NIPT: L42209021A
Administrator: Adrian Shiroka
Objekti i Veprimtarisë: Dizenjime dhe printime te te gjitha llojeve, permasave dhe materialeve. Prodhim materiale marketingu, tabela te thjeshta dhe me ndricim, konstruksione plastike, druri dhe metalike si dhe montimi i tyre ne çdo vend dhe terren konform ligjit shqiptar. Ideim, krijim, realizim identitetesh, produktesh marketingu, sherbime marketingu, media te shkruar dhe vizive, organizim eventesh, promocione te ndryshme, konferenca per nevoja te bizneseve, organeve shteterore dhe jo, botime librash, revistash, gazetash etj, shperndarje produktesh marketingu shitje produktesh on line, studime dhe vezhgime tregu, konsulence marketing etj. Shitblerje me shumice dhe me pakice brenda vendit si dhe import-eksport te materialeve dhe mallrave. Shoqeria mund te kryeje cdo veprimtari prodhuese e tregtare qe nuk ndalohet me ligj.
Emërtime të tjera Tregtare: PRINT MARKET
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 08/10/2014
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 13 360 200,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Njësia Bashkiake nr.9, Rruga Don Bosko, ndërtesë private 2 katëshe me numër 9

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 10.04.2023
Akt themelimi i Shoqerise
Vendim i Asamblese se Pergjithshme, Zmadhim Kapitali datë 30.07.2016
Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 18.07.2023
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2015
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2016
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Informacione Financiare
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 7 711 214,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 2 463 636,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 4 139 438,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 938 860,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 9 587 739,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 11 873 975,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2015: 15 049 307,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2014: 1 009 828,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:47 945 119,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:20 522 567,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:29 704 076,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:25 862 317,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:51 057 598,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:49 741 310,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2015:53 719 411,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2014: 5 110 160,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021

Punuar Nga : P. Nikolli