Skip to content

SHEQI IMPORT
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-04-24 12:40:46
JSON

NIPT: L51412016H
Administrator: Rejdi Sheqi
Objekti i Veprimtarisë: Importim, eksportim dhe tregtim me shumice dhe pakice te produkteve dhe artikujve te ndryshem ushqimore, produkte dhe nenprodukte mishi te paketuara dhe te parapaketuara, ne kushte ambjentale apo frigorferike, pijeve alkoolike dhe joalkoolike, cigareve, te mallrave te ndryshem industrial etj. Zhvillim te aktivitetit tregtar ne dyqane, lokale dhe markete. Veprimtari dhe sherbime te ndryshme publiciteti, reklamimi, promocioni, kerkime tregu, operacione te ndryshme komisionere.
Emërtime të tjera Tregtare: SHEQI IMPORT
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 04/02/2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Me datë 26.06.2018, me vendim të asamblesë së ortakëve, u vendos pezullimi i aktivitetit te shoqerise, nga data 26.06.2018 - pa afat. Statusi i shoqërisë ishte "Aktiv" u be "Pezulluar".
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane Njesia bashkiake nr.2, Rruga e Elbasanit, Pallati Edil Al, Nr.1

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 24.04.2024
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : P. Nikolli