Skip to content

OIL PROCESSING COMPANY
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-09-17 12:48:25
JSON

NIPT: L51818019E
Administrator: Edlira Nallbani
Objekti i Veprimtarisë: Ndertime civile, industriale, tregti import-eksport. Transport i mallrave per te trete me qira dhe per llogari te vet brenda dhe jashte vendit. Ndertime specifike rruge, ura. Import eksport, riciklim dhe perpunim i vajrave ushqimore dhe industriale.
Emërtime të tjera Tregtare: OIL PROCESSING COMPANY
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 18/06/2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 3
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femër
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia bashkiake nr 5, rruga Ibrahim Rrugova, Sky Tower, kati 13, zyra 132

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt historik i regjistrit tregtar date 16.02.2022
Statuti dhe akti i themelimit
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : A.Lala