Skip to content

GRUPPO COSTRUZIONI GENERALI
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2022-02-18 11:16:23
JSON

NIPT: L52201085M
Administrator: Mimoza Plaku
Objekti i Veprimtarisë: Ndertim te te gjitha llojeve. Impiante elektrike, ndertim dhe shitje. Impiante hidraulike, ndertim dhe shitje. Agrikulture. Tipografi. Projektim. Te gjitha aktivitetet nenkuptohet qe do te zhvillohen brenda vendit, ne Europe ose vende te tjera. Ne objektin social perfshihet zhvillimi i cfaredolloj aktiviteti tjeter te perafert, i lidhur, i domosdoshem dhe i nevojshem per zhvillimin e aktiviteteve te mesiperme qofte ai i zhvilluar per vete dhe gjithashtu i zhvilluar dhe per llogari te te treteve. Objekti social mund te zhvillohet ne menyre direkte por edhe nepermjet shoqerive te kontrolluara ose te lidhura qe zhvillojne aktivitet e renditura me siper. Ne menyre te rastesishme dhe ekskluzivisht per te arritur qellimet kryesore te shoqerise, ajo mund te punoje me pjesemarres ose te jete bashkepunetore ne shoqeri te tjera qe kane objekt analog, te perafert ose plotesuese te objektivave te saj.
Emërtime të tjera Tregtare: GRUPPO COSTRUZIONI GENERALI
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 28/09/2015
Rrethi: Tirane
Shteti ku vepron: Shqiperi
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 10 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Femer
Statusi: Pezulluar
Leje/Licensa: -
Çështje Ligjore: Sipas Vendimit te Asamblese se Pergjithshme date 28.09.2017, eshte ndryshuar statusi i shoqerise nga aktiv ne te pezulluar.
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia 4, rruga "Selaudin Zorba", Vila nr.7

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 18.02.2022
Statuti i Shoqerise
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare
Punuar Nga : L.Kanani