Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Mimoza Plaku
Rezultate gjithsej: 2

GRUPPO COSTRUZIONI GENERALI

L52201085M
(Ndertim te te gjitha llojeve. Impiante elektrike, ndertim dhe shitje. Impiante hidraulike, ndertim dhe shitje. Agrikulture. Tipografi. Projektim. Te gjitha aktivitetet nenkuptohet qe do te zhvillohen brenda ven)

Tirane ALL

CERAMICA MIMOSA

L71416018A
(Prodhim dhe shitje e materialeve qeramike. Te gjitha aktivitetet e nenpkuptohet qe do te zhvillohen brenda vendit, ne Europe ose vende te tjera. Ne objektin social perfshihet zhvillimi i çfaredolloj aktivit)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni