Skip to content

MEDIAL ( ish "a-derma" )
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2021-10-19 07:16:42
JSON

NIPT: L61306009P
Administrator: Luftar Zebi
Objekti i Veprimtarisë: Tregtim me shumicë dhe pakicë të lëndëve të para dhe produkteve farmaceutike në farmaci dhe spitale private e shtetërore. Tregti me shumicë e pakicë, import-eksport të medikamenteve dhe të aksesorëve të ndryshëm farmaceutike. Import eksport të materialeve për përdorim mjekësor dhe tregtim e furnizim i tyre në subjekte publike e private. Import eksport, tregtim me pakicë e shumicë të aparaturave mjeksore, farmaceutike dhe produkteve kozmetike dhe estetike. Hapje klinikash laboratorike e farmaci për tregtim medikamentesh. Shërbime lyerje, patinime, suvatime per cdo lloj objekti. Të drejtën për të zhvilluar aktivitete të përbashkëta me firma vendase dhe të huaja. Në fushën e shëndetësisë si qendër diagnostikuese mjekësore me shërbimet e dermatologjisë, alergologjisë, mikrokirurgjisë. Trajtimi i mjeteve të transportit për kujdesin shëndetësor. Depo farmaceutike dhe farmaci, aparatura dentare dhe aksesorët e tyre. Trajnim, servis, mirëmbajtje, profilaksi të të gjithë aparaturave mjekësore, për laboratorë kimikë, biologjikë. Transport mallrash e pasagjerësh. Blerje dhe shitje me shumice dhe pakice te pajisjeve mjekësore. Blerje shitje me shumicë dhe pakicë për kite, reagentë, materiale mjekësore. Import-Eksport te kiteve, reagenteve, materialeve mjekësore. Transport mallrash dhe produktesh për subjekte të ndryshme. Grumbullim, transportim dhe evadim të mbetjeve të rrezikshme spitalore si për Spitalet, Qendrat Shëndetësore dhe për subjektet private. Shërbime pastrimi dhe mirëmbajtje të ambienteve të brendshme dhe të jashtme spitalore të rezikshmërisë së ulët, të mesme dhe të lartë. Shërbime pastrimi dhe mirëmbajtje të ambienteve të brëndshme dhe të jashtme industriale dhe civile, publike dhe private, reklamave të ambjenteve spitalore, të qendrave shëndetësore, hoteleve, zyrave, qendrave tregtare, marketeve, aeroporteve, terminaleve, porteve, bar-restoranteve etj. Shërbime lavanderie dhe hotelerie për cdo lloj subjekti dhe transporti i materialeve të pastruara. Shitje-Blerje, importim me shumicë dhe pakicë të produkteve, materialeve, mjeteve, pajisjeve, makinerive të pastrimit, detergjentëve. Konsulencë juridike dhe financiare. Konsulencë në fushën e legjislacionit shëndetësor dhe sigurimeve shëndetësore, si dhe konsulencë për shërbimet Dezinfektim – Dezinsektim - Deratizim (DDD) Shërbime ndërhyrëse higjeno sanitare shëndetësore: Shërbime Pest Control (DDD - Dezinfektim, Dezinsektim, Deratizim), të cdo lloj ambienti të jashtëm dhe të brendshëm, publik e privat, të qendrave spitalore e shëndetësore dhe të cdo lloj subjekti tjetër për: largimin e minjve të arave, mizave dhe insekteve të ullirit, pemëve dhe bimëve, gjarpërinjve, maceve, qeneve etj. Import-eksport, tregtim të produkteve për trajtimet DDD. Prodhim e tregtim me shumicë dhe pakicë të pesticideve, të farave, bimëve etj. Shërbime dhe mirëmbajtje të mjediseve, gjelbërim të mjediseve, ndërtime të impianteve të ujitjes. Transport, grumbullim, evadim të mbetjeve urbane, pastrim i hapësirave të qyteteve dhe fshatrave, trajtim dhe riciklim i mbetjeve. Shërbime DDD dhe trajtimi me gaz për produkte të ndryshme, misër, grurë, kafe etj. Dhënie me qera të pajisjeve dhe makinerive për shërbim të DDD (Dezinsektim, Deratizim, Dezinfektim dhe Higjenizim). Organizim të kurseve teknike dhe konsulencë për higjenën ambientale, mirëqenien e njerëzve etj.
Emërtime të tjera Tregtare: a-derma
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 05.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqiperi
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.8.B - Shërbime ndërhyrese higjeno-shëndetesore
II.6.A - Shërbime mjeksore parësore dhe/ose stomatologjike
II.8.A - Shërbime ekspertize higjeno-shëndetësore
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tirane, Njesia Bashkiake Nr. 9, Rruga "Siri Kodra", Nr. 198, Kati 3

Adresa:
Tirane, Njesia Bashkiake Nr. 11, Rruga: Don Bosko", Pallati Gener, Shkalla C, Ap. Nr. 7

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakti Historik i Regjistrit Tregtar date 19.10.2021
Akti i themelimit te Shoqerise
Dokumenta Financiare: Pasqyrat Financiare viti 2016
Pasqyrat Financiare viti 2017
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2018
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2019
Pasqyra e Te Ardhurave dhe Shpenzimeve viti 2020
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019-2022
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 14 390 147,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 13 797 066,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 13 926 078,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 8 080 549,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2016: 1 946 284,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:53 321 903,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:48 316 951,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:61 146 396,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:62 050 719,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2016:20 332 729,00

Raporti Fitim para Tatimit kundrejt Xhiro Vjetore(në përqindje) ndër vite:

2016
2017
2018
2019
2020

Punuar Nga : L.Kanani