Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Monika Fida
Rezultate gjithsej: 1

MEDIAL ( ish "a-derma" )

L61306009P
(Tregtim me shumicë dhe pakicë të lëndëve të para dhe produkteve farmaceutike në farmaci dhe spitale private e shtetërore. Tregti me shumicë e pakicë, import-eksport të medikamenteve dhe të aksesorë)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni