Skip to content

DEMLEKA
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61306534D
Administrator: Agim Demleka
Objekti i Veprimtarisë: Import eksport, tregti me pakicë të materialeve të ndërtimit si pllaka, kolle, pajisje hidrosanitare dhe aksesorët e tyre etj. Transport mallrash për vete dhe për të tretë dhe me qira.
Emërtime të tjera Tregtare: DEMLEKA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 05.01.2016
Rrethi: Durrës
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Kamionçinë tip Mercedes Benz me targa DR 3047 F (në shërbim të aktivitetit), Kamionçinë tip Mercedes Benz me targa DR 5318 D (në shërbim të aktivitetit)
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Durrës Lagjja Nr.15, Rruga Aleksandër Goga, Pallati Nr.764, kati 1

Adresa:
Durrës Durrës Durrës Lagjja Nr.15, Rruga Aleksandër Goga, Durrës Durrës Durrës Lagjja Nr.15, Rruga Aleksandër Goga,

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare