Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Albert Demleka
Rezultate gjithsej: 1

DEMLEKA

L61306534D
(Import eksport, tregti me pakicë të materialeve të ndërtimit si pllaka, kolle, pajisje hidrosanitare dhe aksesorët e tyre etj. Transport mallrash për vete dhe për të tretë dhe me qira.)

Durrës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni