Skip to content

VOICELAB
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61307011J
Administrator: Luca Falanga
Objekti i Veprimtarisë: Aktivitet në fushën e shërbimeve informatike dhe marketing nëpërmjet mediave, gazetave, shërbime përfaqësimi, qendër telefonie informatike (Call Center). Të zhvillojë aktivitet në fushën e kërkimit dhe të hedhjes së të dhënave në sisteme informatike (data entry) për të tretët. Të zhvillojë aktivitet në fushën e marketingut në të gjitha format e tij duke përfshirë dhe E-Marketing (marketing online) si dhe çdo veprimtari tjetër që lejon legjisLaçioni shqiptar dhe në shërbim të shoqërisë.
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 04.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 12 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake Nr.9, Bulevardi Zogu i Parë, Qendra e Biznesit ''Tirana'', Kati 10

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare