Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Luca Falanga
Rezultate gjithsej: 2

VOICELAB

L61307011J
(Aktivitet në fushën e shërbimeve informatike dhe marketing nëpërmjet mediave, gazetave, shërbime përfaqësimi, qendër telefonie informatike (Call Center). Të zhvillojë aktivitet në fushën e kërkimi)

Tiranë ALL

FC SERVICE

M12206006J
(Ofrimin e sherbimeve te pastrimit, larje automjetesh dhe makineri ne vendodhjen e klientit.)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni