Skip to content

ONE EXPLORER (ish "ONE AIR TRAVEL&TOUR")
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2024-03-26 11:20:30
JSON

NIPT: L61307015S
Administrator: Juventin Cere
Objekti i Veprimtarisë: Agjenci Turistike dhe Biletari. Kembim Valutor .Veprimtari per transferte parash ne emer dhe per Uogari te nje subjekti Financiar Jobanke . Veprimtari per sherbimin e pagesave ne emer dhe per Uogari te nje subjekti financiar Jobanke Veprimtari e Agjentit Komisioner. Agjenci Imobiliare. Transport udhetaresh dhe mallrash brenda dhe jashte vendit. Import - Eksport, tregtim me shumice e pakice te te gjitha llojeve te mallrave Industriale, ushqimore, bujqesore, blegtorale, elektroshtepiake, artikuj farmaceutik, pajisje mjeksore, si dhe cdo Iloj malli te lejuar nga legjislacioni shqiptar ne fuqi per kete lloj shoqerie. Dhenie me qera te makinave, sherbime taksi, sherbime hoteleri, bar kafe, restorant, fast food, organizim aktivitete dhe evente te ndryshme dhe te ngjashme me to. Projektim dhe ndertim objekte, dhoma frigoriferike, impjante ftohese, kapanone,etj. Konsulence ekonomike dhe financiare. Organizim seminare.
Emërtime të tjera Tregtare: ONE EXPLORER
Forma ligjore: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar SH.P.K
Viti i Themelimit: 06/01/2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Origjina e Kapitalit: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njesia nr.2, Bulevardi George W. Bush, Nr.5

Akte. Tjetërsim Kapitali: Ekstrakt Historik i Regjistrit Tregtar date 26.03.2024
Akt themelimi i Shoqerise
Kontratë Dhurimi Kuotash datë 20.05.2016
Kontratë Dhurimi Kuotash datë 21.12.2021
Dokumenta Financiare: Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2017
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2018
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2019
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2020
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2021
Pasqyra e te ardhurave dhe shpenzimeve 2022
Informacione Financiare
Transaksione Thesari 2019- Në vijmësi
Transaksione Thesari 2015-2018
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2022: 1 351 002,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2021: 1 665 886,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2020: 924 675,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2019: 1 302 034,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2018: 1 648 749,00
Fitimi para Tatimit(Lekë) 2017: 690 998,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2022:45 887 777,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2021:87 558 491,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2020:30 502 739,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2019:99 215 638,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2018:53 862 628,00
Xhiro Vjetore(Lekë) 2017:13 376 638,00
Punuar Nga : A.Baja / P. Nikolli