Skip to content

AL-STAR ELECTRONICS
Informacioni është i përditësuar sipas të dhënave të QKB/Rregjistër Biznesi deri në datën: 2017-09-04 16:38:14
JSON

NIPT: L61311017I
Administrator: Janaq Berberi
Objekti i Veprimtarisë: Import-Export dhe shitje me shumicë e pakicë të aksesorëve të telekomunikacionit dhe mallrave industriale të ndryshëm, riparime të ndryshme elektrike dhe elektronike, montime rrjete elektrike dhe elektronike, mirëmbajtje sistemesh elektronike, asistencë teknike. Prodhim dhe shitje i pajisjeve të makinerive në fushën e automatikes, ndërtim rrjetësh telekomunikacioni etj... Shitje materiale elektrike dhe Hidrosanitare. Tregtim ta mallrave të ndryshme, minerale dhe lëndë të para. Tregtim me shumicë e pakicë dhe import eksport: mallra industriale, ushqimorë, lëndë të para, pije, veshmbathje e konfeksione, hidro-sanitare, hidraulike, elektrike, kancelari për zyra e shkolla, orendi shtëpiake, mobilie, pajisje elektrike e elektronike, kinkaleri, elektroshtëpiake, materiale ndërtimi, bimë medicinale eterovajore e mjekësore, pyjore, mallra të ndryshme kozmetike, kimike dhe detergjentë të llojeve të ndryshme. Konsulenca në fushën e telekomunikacionit. Si dhe çdo aktivitet tjetër që ka lidhje sa me sipër dhe të lejuar nga ligji.
Emërtime të tjera Tregtare: AL-STAR ELECTRONICS
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 08.01.2016
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 1
Lloji i pronësisë: Private
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Mjete të ushtrimit të aktivitetit: Tiranë Tiranë Tiranë Volkswagen Caddy me targë AA 770 OD Tiranë Tiranë Tiranë Autoveturë Tip Volkswagen Caddy-Life me Targë AA 486 PS
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: -
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Njësia Bashkiake Nr.5, Rruga e Kavajës, Pallati me Shigjeta, Kati 1, Zona Kadastrale 8260, Nr.Pasurisë 1/301

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare