Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Janaq Berberi
Rezultate gjithsej: 1

AL-STAR ELECTRONICS

L61311017I
(Import-Export dhe shitje me shumicë e pakicë të aksesorëve të telekomunikacionit dhe mallrave industriale të ndryshëm, riparime të ndryshme elektrike dhe elektronike, montime rrjete elektrike dhe elektr)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni