Skip to content

IN PUGLIA

JSON

NIPT: L61311040T
Administrator: Francesco Milella
Objekti i Veprimtarisë: Shërbime në fushën e bareve, restoranteve, picerive, prodhimeve të brumit dhe prodhimeve të tjera me karakter ushqimor si dhe kryerjen e shërbimeve catering ( shpërndarje) lidhur me prodhimet e mësipërme. Importimin, eksportimin dhe tregtimin e të gjitha llojeve të mallrave, materialeve, makinerive, pajisjeve dhe impianteve të ndryshme, të karakterit publik, industrial, bujqësor, tregtar, ushqimor, kulturor, sportiv të shërbimeve në territorin e Republikës së Shqipërisë dhe jashtë saj. Studimin dhe krijimin e linjave të prodhimit të çdo artikulli të gatshëm apo gjysmë të gatshëm. Prodhimin, vete, të produkteve ushqimore dhe jo-ushqimorë me destinacion rishitjen në pikat e veta të shitjes, dhe për të tretë si dhe/ose për eksportim; rritjen dhe shndërrimin e produkteve me origjinë ushqimorë, për qëllime tregtimi brenda dhe jashtë Shqipërisë.
Emërtime të tjera Tregtare: IN PUGLIA
Forma ligjore: Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar
Viti i Themelimit: 23.12.2015
Rrethi: Tiranë
Shteti ku vepron: Shqipëri
Kapitali Themeltar(Lekë): 100 000,00
Numri i pjesëve: 2
Lloji i pronësisë: E Huaj
Nr. i administratorëve: 1
Femër/Mashkull: Mashkull
Statusi: Aktiv
Leje/Licensa: II.1.A - Prodhim, përpunim, shpërndarje me shumicë e ushqimeve
III.1.A - Leje Mjedisi e tipit C
Ndryshime
Adresa:

Seli/Zyra Qendrore:
Tiranë Rruga Bulevardi Shqipëria, godina Agimi, hyrja 22, ap 365 , Njësia administrative nr 5

Akte. Tjetërsim Kapitali:
Dokumenta Financiare:
Informacione Financiare